tisdag 7 juli 2015

Utställningsframgångar


Mycket har hänt sedan jag skrev sist. Vi har hunnit med tre utställningshelger, och hur otroligt det än kan låta så har Ella vunnit BIS alla sex gångerna! Hon kan nu titulera sig Junior Winner. Det krävs att man vinner fem Best In Show för att få denna titel, och Ella slog till med att vinna sex... :)

 Ella i BIS-finalen i Uleåborg

Nu går hon från att tävla i juniorklass till öppen klass, där alla vuxna honor börjar sin karriär. Så då blir konkurrensbilden en helt annan, det är svårt att slå färdigvuxna britthonor när Ella fortfarande bara är tonåring i kroppen.
Hur som helst blir det bara två tävlingar till innan hösten/vintern då förhoppningsvis Ella ska bli mamma för första gången!  
Den tilltänkta pappan bor i Sundsvall och heter S*Pearlymoon's Chocolat Ganach, en snygg chokladtabby hane som ägs av Christelle Brundin (S*Christelle's) och uppfödare är Mimmi Loven (S*Pearlymoon's).  
                                      S*Pearlymoon's Chocolate Ganach, "Pipen"


Så då hoppas vi på fina ungar efter den kombinationen, min egen hane Bengt ska få chansen lite senare har jag tänkt.
Bengt har också fått hänga med på utställning i både Umeå och Skellefteå, och har fått superfin kritik alla gångerna. Nu ska han få vara hemma på tillväxt och ha lite lugn och ro eftersom hormonerna kommer att börja rusa runt snart. Jag vill inte trigga igång något i förtid genom att åka på utställning med honom.

Sen så väntas det ju äntligen kattungar här igen! :D
S*Razzlecat's Ashes To Ashes, "Askan", väntar smått i slutet av Juli med S*Palace&Main's Swanlake, "Messi". Det ska bli så otroligt kul med små kattungar i huset igen, det var alltför länge sedan. Nu är det bara att vänta.... :)

Bilder på Ella tagna av fotograf Maria Westling, VM-foto, finns nu på Ellas egen sida

2 kommentarer:

  1. Grattis till väntade ungar och blivande

    SvaraRadera
  2. Super grattis till JW titeln =) hon är en riktig snygging.
    Grattis även till den väntade kullen.

    SvaraRadera

Lämna gärna dina tassavtryck!