tisdag 7 juli 2020

7-veckors bilder

Nu har alla kattungar nya hem som väntar på dem när de är redo att flytta.
Det känns som att de alla kommer att få fantastiska hem, jag kan inte vara mer nöjd. Den där känslan av att allt känns rätt när jag träffade deras nya ägare infann sig snabbt. Och extra roligt förstås när en familj nu köper sin andra katt från mig, tack för förtroendet Sara och Jimmie.

Till min stora glädje har jag nu lyckats få alla att äta torrfoder, det var ju inte lika lätt med förra kullen då tre av fyra kattungar vägrade... Så nu smaskas det både vått och torrt foder, och alla är så duktiga med att besöka toan.
Så nu är det snart dags att låta dem vidga sina vyer, träffa de andra katterna i hushållet, varav en del är måttligt roade av kattungar. Och så får de förstås bekanta sig med  Isa, hunden, som däremot bara älskar när kattungarna släpps ut i friheten. Så det lär bli lite stökigt här framöver, men det hör till.

Jag hoppas förstås på en ny kull här framöver mellan Abby och Benny. Blir det nu så att alla kattutställningar ställs in resten av året så är det bara att vänta på löp. Då inväntar jag med flera på att det ska födas honor, så att jag äntligen ska kunna behålla någon.

Jag kommer dessvärre att behöva omplacera Sia senare, då hon och Abby inte alls kommer överens. När kattungarna har flyttat ska hon kastreras och så ska jag försöka hitta ett bra hem år henne, där hon får vara ensamkatt eller ev om det finns en kastrerad hane till sällskap. Det vore nog idealet för henne. Hon är en mjuk och försiktig katt som gärna kan komma i knät för en klistund. (När hon själv väljer, förstås. Hon är ju en Britt!) Hör gärna av er om intresse finns.

Så här är bilderna på Sia-kullen, 7 veckor i dag!S*Razzlecat's Wild One, tingad till Umeå
S*Razzlecat's The Greatest, tingad till Älvsbyn
S*Razzlecat's Unstoppable, tingad till Umeå
S*Razzlecat's Titanium, tingad till Öjebyn1 kommentar:

Lämna gärna dina tassavtryck!